Donderdag 18 april 2024

HSC’21 niet opgewassen tegen sterker VVSB

Geplaatst op 25 januari 2015 door   ·   Geen reacties

2015_01_25_HSC-VVSB (33 Bas ter HogtHAAKSBERGEN – Topklasser HSC’21 is zondagmiddag met 1-2 onderuit gegaan tegen VVSB. De ploeg uit Noordwijkerhout kwam door treffers van Frans van Niel en Giovialli Serbony op een 0-2 voorsprong. Stef Ottink maakte tien minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de Haaksbergenaren niet.

‘Wij zijn te weinig in de wedstrijd gekomen’ concludeerde Eddy Boerhof na afloop van de wedstrijd. ‘VVSB was in alles agressiever, feller, doortastender en stond zekerder op het veld. Daardoor hebben wij geen enkele fase controle kunnen krijgen’, stelt de oefenmeester terecht vast. De Haaksbergenaren openden namelijk niet slecht en kregen via Remy Raterink de eerste grote kans in de wedstrijd. In het vervolg waren de gasten echter constant bovenliggend. HSC’21 deed in elke linie onder aan de ‘Paarsgelen’ en kwam niet aan het voetballen. Frans van Niel, voor rust, en Giovialli Serbony, na rust, profiteerden van matig verdedigen aan Haaksbergse zijde en scoorden voor VVSB.

In de slotfase probeerde HSC’21 met opportunisme nog voor strijd te zorgen. ‘We kregen geen moment controle, dus uiteindelijk moet je het op een andere manier proberen. Met aanvallende wissels hebben we geprobeerd om in de wedstrijd te komen’, vertelt Boerhof. HSC’21 scoorde tien minuten voor tijd nog wel de aansluitingstreffer. Stef Ottink kopte een mooie assist van Sebastiaan Bökkerink binnen en kreeg vervolgens nog wat halve kansjes. Aangezien VVSB het naliet om de wedstrijd in het slot te gooien, bleef het spannend, maar de zege ging terecht naar de nummer twee van de ranglijst. HSC’21 zakt af naar een elfde plek en houdt slecht één puntje over om niet in de gevarenzone terecht te komen.

HSC’21 – VVSB  1-2 (0-1)
27. Van Niel 0-1, 50. Serbony 0-2, 79. Ottink 1-2.