Donderdag 23 mei 2019
Twentesport

HSC’21 niet opgewassen tegen GOES

Geplaatst op 25 november 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN -GOES bleek in Haaksbergen duidelijk sterker dan HSC’21. De Zeeuwen behaalden een 1-3 zege, waar weinig op af te dingen viel. Stef Ottink scoorde namens HSC’21.

HSC’21 wist de goede wedstrijden van de afgelopen periode tegen GOES geen passend vervolg te geven. De Haaksbergenaren kregen vroeg in de wedstrijd via Wessel Witbreuk de kans om de score te openen, maar lieten dat na. Vervolgens waren het de bezoekers die het duel naar zich toe trokken. Via De Vlieger en Schalkwijk werd een 0-2 voorsprong genomen. Na de tweede tegentreffer zette HSC meer druk naar voren in een poging terug in de wedstrijd te komen. Die tactiek wierp vruchten af, want Stef Ottink rondde een mooie aanval af met de aansluitingstreffer.

Na rust leek het er even op dat HSC zich terug in de wedstrijd zou knokken. Met een schot dat de lat raakte waren de Haaksbergenaren dichtbij de gelijkmaker. Die bleef evenwel uit, waarna GOES opnieuw toesloeg. De 1-3 van Sesuijen vormde de beslissing. De bezoekers gaven niets meer weg, terwijl HSC niet echt meer aandrong.

HSC’21 – GOES 1-3 (1-2)
Score: 18. De Vlieger 0-1, 29. Schalkwijk 0-2, 37. Ottink 1-2, 77. Besuijen 1-3
HSC’21: Brammer, Boelema, Grondman, Derksen, Engberink, Cenk Uguz, Bas ter Hogt, Screever, Van der Weide (71. Veldhuis), Witbreuk, Ottink.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief