Donderdag 28 maart 2024

HSC’21 overkomt 3-2 achterstand en slaat na rust toe

Geplaatst op 23 april 2017 door   ·   Geen reacties

GROESBEEK – HSC’21 keek tegen Jong Achilles’29 halverwege tegen een 3-2 achterstand aan. Na rust werd die stand omgebogen naar een 3-5 zege.

Jong Achilles kwam al vroeg in het duel op voorsprong, toen een terugspeelbal door Omid Popalzah werd onderschept. Kort daarna bracht Brian Campman de stand op 2-0. Een minuut na de 2-0 maakte Cenk Uguz de aansluitingstreffer en na een half uur scoorde ook Bas Postma voor de bezoekers uit Haaksbergen: 2-2. Toch zorgde Campman met zijn tweede treffer van de middag dat de beloften van Achilles met een voorsprong de rust ingingen.

Ook na de pauze was het geen moment saai in Groesbeek. Stef Ottink zette de bezoekers met twee doelpunten nog binnen het uur op voorsprong: 3-4. Kort na de vierde goal van de Tukkers kreeg Jong Achilles-speler Ruben de Bruin rood na een overtreding op Ottink. Een kwartier voor tijd zorgde Uguz met de 3-5 voor de beslissing.

Jong Achilles’29 – HSC’21 3-2 (3-5)
Scoreverloop: 2. Popalzay 1-0, 9. Campman 2-0, 11. C.Uguz 2-1, 30. Postma 2-2,38. Campman 3-2, 49. Ottink 3-3, 59. Postma 3-4, 73. C.Uguz 3-5
HSC’21: Brammer, Hartgerink (25. Van Ek), Grondman, C.Uguz, Ottink, Postma, Nieuwboer, B. ter Hogt (67. Veldhuis), Screever, Garritsen, Veensma.