HSC’21 pakt in numeriek ondertal belangrijk punt

Geplaatst op 12 april 2015 door   ·   Geen reacties

ottinkHAAKSBERGEN – HSC’21 heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan het treffen met directe concurrent AFC. Op sportpark Groot Scholtenhagen werd het 2-2. Remy Raterink en Freek Grondman scoorden voor de Haaksbergenaren. Jasper Agelink ontving na een half uur spelen een rode kaart.

In minuut 36 leek het even een kansloos verhaal voor de Groenwitten. Joshua Patrick had de Amsterdammers net op voorsprong gezet en Jasper Agelink werd richting de kleedkamers gestuurd door arbiter Koekoek. Een AFC’er op volle snelheid werd naar de grond gewerkt door de verdediger die volgend seizoen de kleuren van Rigtersbleek zal dragen. De eerste helft ging redelijk gelijk op. Koen Garritsen en Arjan Goorman kregen redelijke kansen voor HSC’21 en AFC was ook enkele keren dreigend.

In de tweede helft startte HSC’21 fantastisch. Remy Raterink kopte de bal binnen een minuut spelen tegen de touwen. Marinus Willemsen zette de gasten tien minuten later echter weer op voorsprong, door een rebound te verzilveren. Ook deze tegenslag kwam HSC’21 snel te boven. Als een volleerd judoka maakte Freek Grondman de 2-2 van dichtbij. De Haaksbergenaren mochten Jeffrey Brammer daar ook voor danken, want hij hield het doel in een scrimmage tot drie keer toe knap schoon. Op werklust hield HSC’21 zich het laatste half uur redelijk eenvoudig staande. Beide ploegen werden enkele keren dreigend maar niet gevaarlijk.  Een terecht puntendeling in een attractieve wedstrijd.

HSC’21 – AFC 2-2 (0-1)
34. J. Patrick 0-1, 46. Raterink 1-1, 58. Willemsen 1-3, 63. Grondman 2-2.

Scheidsrechter: Koekoek
Geel: Ottink (HSC’21) De Haer, Menzo, Moelee, J. Patrick (AFC)
Toeschouwers: 417

HSC’21: Brammer; Van Dijk, Grondman, Agelink, Soumaoro; Goorman, Garritsen (81. Schutten), Nieuwboer; Ottink, Raterink (76. Ter Hogt), Bouwmeister.