Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 pakt winst en Quick’20 ziet z’n opmars gestokt

Geplaatst op 4 maart 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – HSC’21 won vanmiddag in de derde divisie uit bij De Meern met afgetekende cijfers: 0-5. In dezelfde derde divisie ging Quick’20 met 2-0 onderuit bij Blauw Geel’38.

HSC’21 spoelde de kater van het curieuze verlies van vorige week (van een 2-0 voorsprong thuis tegen Blauw Geel’38 in vijf minuten naar een 2-3 nederlaag) in Utrecht bij De Meern van zich af, en hoe, want het werd 0-5. Kort voor rust scoorde Bas Postma twee keer, waarvan de tweede vanaf elf meter, maar mede vanwege vorige week wilden de Haaksbergenaren een veiliger marge. Twee keer Sjoerd Visschedijk en één keer Erwin Nieuwboer bepaalden de einduitslag op 0-5. De zege betekent ook dat HSC’21 zichzelf niet naar de degradatiezone manoeuvreert.

Quick’20 kon het bij Blauw Geel’38 in Veghel niet bolwerken en ging met 2-0 ten onder. Beide doelpunten kwamen in de tweede helft tot stand, negen minuten na de hervatting en negen minuten voor het eindsignaal. Het hielp niet mee dat Quick’20 die tweede helft met tien man moest spelen doordat Taner Sen kort voor rust een rode kaart ontving.Voor de ploeg uit Oldenzaal houden de zorgen voor lijfsbehoud aan.