Donderdag 28 maart 2024

HSC’21 pakt zege op EVV, weer in de blessuretijd

Geplaatst op 16 september 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft opnieuw in blessuretijd toegeslagen. Door een uiterst laat doelpunt werd de 1-1 stand in het duel met EVV alsnog een 2-1 overwinning in plaats van een gelijkspel. De winnende treffer van Bas Postma zorgde voor grote vreugde bij spelers en publiek.

Bij HSC’21 was er een basiplaats voor Wessel Witbreuk. De aanvaller doet van zich spreken, door regelmatig doelpunten mee te pikken. Dat scorend vermogen was voor trainer Daniël Nijhof reden hem vanaf het begin mee te laten doen. Witbreuk te laten starten bleek een goede keuze, want halverwege de eerste helft nam hij het openingsdoelpunt voor zijn rekening. Vijf minuten na de Haaksbergse treffer maakte Omar Ramadani gelijk.

De 1-1 stand bleef lange tijd zonder wijziging. HSC kreeg mogelijkheden via Ter Hogt en Wibreuk, maar slaagde er niet in opnieuw op voorsprong te komen. Ook EVV kreeg enkele mogelijkheden, maar het duel stevende af op een, terechte puntendeling. Bij het scheiden van de markt kwam de 2-1 er alsnog. Invaller Bas Postma scoorde in blessuretijd en bezorgde zijn ploeg daarmee een kostbare overwinning.

HSC’21 – EVV 2-1 (1-1).
Score: 24. Witbreuk 1-0, 29. Ramadani 1-1, 90+2. Postma 2-1.
HSC’21: Brammer, Veensma, Grondman, Derksen, Engberink (77. Boelema), Babuloglu, Ottink (70. Postma), B. ter Hogt, Screever (68. Schutte), Witbreuk, Van der Weide.