Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 pijnlijk onderuit bij ADO’20

Geplaatst op 22 februari 2015 door   ·   Geen reacties

rick bouwmeister hscHEEMSKERK – HSC’21 heeft zondagmiddag geen punten overgehouden aan het treffen met ADO’20. In Noord-Holland ging de ploeg met 2-1 onderuit. Rick Bouwmeister zette de gasten nog wel op voorsprong in de eerste helft. Clive Keus en Jeffrey Klijbroek scoorden namens ADO’20.

Door de nederlaag ziet HSC’21 de thuisploeg naderen op de ranglijst. Het verschil tussen de ploegen bedraagt namelijk nog maar één punt. Dat de belangen groot waren viel in de eerste helft ook te merken, aangezien het spel in eerste instantie nerveus was. De eerste grote kans was voor Stef Ottink die na een krap half uur de lat raakte. Nadat Rick Bouwmeister voor de 0-1 had gezorgd, trok ADO’20 snel gelijk via Clive Keus, die eerder dit seizoen in Haaksbergen ook scoorde.

In de slotfase van het duel kregen de Haaksbergenaren nog een paar goede kansen, maar scoren deed het elftal van Eddy Boerhof niet meer, dat met vijfentwintig punten op een twaalfde plaats staat. Jeffrey Klijbroek had ADO’20 na een uur spelen met een vrije trap op 2-1 gezet.

ADO’20 – HSC’21 2-1 (1-1)
27. Bouwmeister 0-1, 36. Keus 1-1, 62. Klijbroek

HSC’21: Brammer, Bökkerink (46. Grondman), Veensma, Basut, Verschoor, Goorman, Schutten, Garritsen (69. Nieuwboer), Ottink, Wilens (79. Raterink), Bouwmeister.