Donderdag 25 april 2024

HSC’21 redt het net niet punt te pakken tegen TEC

Geplaatst op 9 september 2018 door   ·   Geen reacties

TIEL – HSC’21 heeft zondagmiddag een nipte nederlaag geleden op bezoek bij TEC. De Haaksbergenaren kwamen op achterstand, maakten laat gelijk, maar verloren toch met 2-1.

Degradant TEC heeft als doelstelling zo snel mogelijk te promoveren. Die intentie bleek ook tijdens de wedstrijd. De ploeg wist een ruim aantal kansen te creëren en gaf zelf nauwelijks ruimte weg. Dat na twintig minuten door de thuisploeg de score geopend werd was dan ook verdiend. Ewout Fauw schreef de treffer op zijn naam.
Beter HSC na rust
Na de pauze kwam HSC steeds beter in het spel. De Haaksbergenaren kregen meer vat op TEC en het duel ging meer gelijk op dan voor rust.Een kwartier voor tijd bracht Daniel Nijhof twee nieuwe spelers binnen de lijnen. Net als vorige week bleek de trainer een gelukkige keuze te maken. Want ook nu was het een invaller Wessel Witbreuk die wist te scoren.

Toch geen punt
de gelijkmaker hield niet lang stand, vier minuten na de 1-1 kwam TEC opnieuw op voorsprong. Serhat Koc zorgde met de 2-1 ervoor dat de punten toch in Tiel bleven.

TEC – HSC’21 (1-0)
Score: 17. Gouw 1-0, 76. Witbreuk 1-1, 80. Koc 2-1
HSC’21: Brammer, Veensma (74. Boelema), Grondman, Derksen (84. Postma), Engberink, Babuloglu, Screever, B. ter Hogt, Van der Weide, T. ter Hogt, Ottink (74. Witbreuk).