HSC’21 staat na de tweede nederlaag nog op de nul

Geplaatst op 13 september 2020 door   ·   Geen reacties

OSS/HAAKSBERGEN – Net als de eerste verloor HSC’21 ook zijn tweede wedstrijd in de derde divisie. De ploeg ging in Brabant met 2-0 ten onder tegen OSS’20. Pleister op e wonde was dat de thuisploeg dit seizoen als een van de grote titelfavorieten geldt.

Na twintig minuten stonden de gastheren op sportpark De Rustheuvel al comfortabel met 2-0 voor. In de zesde minuut opende Tom Pijnenburg het bal en na twintig minuten verdubbelde Tim Waterink er na een superieure aanval de marge.

Dat zou naar later bleek ook de eindstand zijn, al moet worden gezegd dat de Haaksbergse formatie na de thee wel meer meevoetbalde, maar het zou te veel zijn gezegd dat HSC’21 ergens in het tweede bedrijf ook maar mocht ruiken aan meer.

Na twee speelronden voert OSS’20 de ranglijst aan en bivakkeert HSC’21 in de onderste regionen net nul uit twee. OSS’20 voert met Hercules, Blauw Geel en OFC de ranglijdt aan, met de volle buit op zak, zes uit twee.

Volgende week treft HSC’21 op het eigen sportpark Scholtenhagen in Haaksbergen weer een koploper, te weten Blauw Geel.