Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 stunt thuis tegen TEC, Quick’20 bij UNA onderuit

Geplaatst op 10 februari 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – De winst van 4-1, die HSC’21 vanmiddag thuis bevocht op TEC, was in de derde divisie van het zondagvoetbal een daverende verrassing. Het favoriete TEC was eerder oppermachtig tegen HSC’21, maar ging nu ten onder, vooral door een beresterke tweede helft van de Haaksbergse ploeg.

Quick’20 uit Oldenzaal kwam er ondanks dat het de eerste treffer liet noteren, vanmiddag niet aan te pas bij het sterkere UNA: 3-1

HSC’21-TEC 4—1 (0-0)
De winst van 4-1, die HSC’21 vanmiddag thuis bevocht op TEC, was in de derde divisie van het zondagvoetbal een daverende verrassing. Het favoriete TEC was eerder oppermachtig tegen HSC’21, maar ging nu ten onder. De formatie uit Tiel was aanvankelijk ook vanmiddag de betere ploeg, maar zette het overwicht in de eerste helft niet om in doelpunten, waardoor er met 0-0 werd gerust. TEC leek in de tweede helft het surplus nu ook in de stand tot uiting te laten komen toen Serhat Koc de 0-1 op de borden bracht. Maar ziet, al binnen een minuut knikte Freek Grondman namens HSC’21 langszij. De sensatie voltrok zich toen Bas ter Hogt en Wessel Witbreuk de stand naar 3-1 tilden en Stef Ottink de vreugde op Groot Scholtenhagen vlak voor tijd met de 4-1 completeerde

UNA-Quick’20 3-1 (2-1)
Op het sportpark Zeelst in Veldhoven had Quick’20 vanmiddag weinig in te brengen, al leken er in het begin mogelijkheden te zijn toen Frank Eulderink de Oldenzalers al binnen tien minuten op voorsprong zette. Nog voor de rust werden de borden twee keer verhangen ten gunste van de thuisclub. De gelijkmaker viel snel toen de Brabanders wat meer vaart in het spel brachten, er via Sjors Paridaans 1-1 van maakten en via Teun Sebregts 2-1. In de tweede helft zette UNA een tandje bij en kwamen de Oldenzalers niet meer aan te pas daar Quick’20 onvoldoende power in het spel wist te leggen. UNA speelde wedstrijd uit en gooide de deur voor de Oldenzaalse ploeg vijf minuten voor het laatste fluitsignaal definitief in het slot toen Nick Tielemans de 3-1 produceerde.