HSC’21 uit de KNVB-beker

Geplaatst op 27 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

HENDRIK IDO AMBACHT – HSC’21 is alweer uitgebekerd. De topklasser uit Haaksbergen verloor woensdagavond met ruime cijfers van ASWH: 4-1. Dat was ook de ruststand. De thuisploeg speelde vooral voor de rust heel goed, maar het was HSC’er Erwin Nieuwboer die als eerste dichtbij een doelpunt was.  Daarna scoorde zaterdagtopklasser ASWH door Van AxelDongen en Van den Bosch en stond na een half uur met 2-0 voor. De ploeg uit Hendrik Ido Ambacht leek door te stomen naar een hogere score, maar HSC-aanvoerder Arjan Goorman scoorde tegen en leek daardoor terug te zijn in de wedstrijd. Maar niets was minder waar. De thuisclub liep verder uit via Van AxelDongen, die twee keer scoorde en daardoor de stand op 4-1 bracht.
Na de rust was HSC wat meer aan de bal, maar creëerde nauwelijks kansen. De wedstrijd was gespeeld, de Haaksbergenaren waren kansloos. Ze eindigden overigens de wedstrijd met tien man, omdat Bas ter Hogt in de blessuretijd zijn tweede gele en dus rode kaart kreeg.

ASWH – HSC ’21 4-1 (4-1)
22. Van AxelDongen 1-0, 31. Van den Bosch 2-0, 35. Arjan Goorman 2-1, 37. Van AxelDongen 3-1, 40. Van AxelDongen 4-1.
Scheidsrechter: Oostrom
HSC ’21: Brammer; Van Dijk, Grondman, Agelink, Garritsen (69. Rhebergen); Goorman, Nieuwboer (80. Raterink), Soumaoro; Ottink (69. Geesing), Wilens, Ter Hogt.