HSC’21 verliest ook zijn tweede duel in de derde divisie

Geplaatst op 21 augustus 2016 door   ·   Geen reacties

Stef Ottink_ (2)HAAKSBERGEN -HSC’21 heeft ook het tweede duel in de derde divisie verloren. Op eigen veld gingen de Haaksbergenaren onderuit tegen JVC Cuijk.

Voor rust was Cuijck duidelijk de betere ploeg. Toch wist HSC’21 lange tijd de nul te houden. Nadat de bezoekers een aantal mogelijkheden onbenut had gelaten, was het kort voor rust alsnog raak. Gianluca scoorde vijf minuten voor de pauze het openingsdoelpunt.

Na rust zette HC’21 aan en ging het op jacht naar de gelijkmaker. Die 1-1 kwam er al snel. Stef Ottink bracht zijn ploeg weer naast de Brabanders. Twintig minuten voor tijd was het Thomas Schilder die Cuijck opnieuw op aan de leiding bracht. Een voorsprong die tot het einde in stand zou zou blijven.

HSC’21 – JVC Cuijck 1-2 (0-1)
Scoreverloop: 40. Gianluca 0-1, 50. Ottink 1-1, 70. Schilder 1-2