Zaterdag 20 april 2024

HSC’21 verspeelt vroege voorsprong en gaat ruim onderuit bij WKE

Geplaatst op 12 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

leon van dijkEMMEN – Topklasser HSC’21 heeft ook de vierde uitwedstrijd van het seizoen verloren. Op bezoek bij WKE ging het elftal van Eddy Boerhof goed van start en stond het binnen het kwartier met 2-0 voor door treffers van Remy Raterink (foto) en Mart Schutten. Vlak voor rust trokken Yumé Ramos en Anton Jongsma de score echter gelijk. In de tweede helft nam Jan Hooiveld drie treffers voor zijn rekening. HSC’21 staat na zondagmiddag veertiende in de ranglijst.

HSC’21 opende verrassend in Emmen. De afgelopen jaren verloor de Haaksbergse ploeg altijd bij Emmen, maar binnen het kwartier leidde HSC’21 met 0-2. Remy Raterink vond het net al na vier minuten, terwijl Mart Schutten acht minuten later de score verdubbelde. Vervolgens kreeg HSC’21 zelfs kansen op een derde treffer en daarmee de wedstrijd in het slot te gooien. Maar in plaats van een 2-0 voorsprong gingen de ploegen met een gelijke stand rusten. Yumé Ramos en Anton Jongsma zetten de Emmenaren op gelijke hoogte.

Vlak na rust kwam WKE zelfs op voorsprong. Jan Hooiveld maakte de 3-2. Tien minuten later scoorde hij zijn tweede en in de slotfase completeerde hij zijn hattrick, waardoor HSC’21 voor de vierde keer dit seizoen zonder punten kon terugreizen naar Haaksbergen.

WKE – HSC’21 5-2 (2-2)
Scoreverloop
: 4. Raterink 0-1, 12. Schutten 0-2, 44. Ramos 1-2, 45. Jongsma 2-2, 49. Hooiveld 3-2, 57. Hooiveld 4-2, 85. Hooiveld 5-2.

HSC’21: Brammer, Van Dijk (74. Bökkerink), Grondman, Veensma, Verschoor (77. Garritsen), Goorman, Schutten, Nieuwboer, Ottink, Raterink, Ter Hogt (64. Soumaoro).