Vrijdag 29 maart 2024

HSC’21 in de Hofstad winnaar tijdens doelpuntrijk duel

Geplaatst op 19 februari 2017 door   ·   Geen reacties

DEN HAAG/HAAKSBERGEN – Met zeven doelpunten was het duel tussen HBS en HSC’21 voor de toeschouwers er een waarin voldoende gebeurde. Uiteindelijk was het de ploeg uit Haaksbergen die aan het langste eind trok en de punten meenam naar Twente.

Al na tien minuten kwam HBS op voorsprong, door een doelpunt van Steve van Kesteren. HSC’21 liet het niet op zich zetten en ging op jacht naar de geliijkmaker. Tom ter Hogt zorgde voor de 1-1, waarna Cenk Uguz HSC op voorsprong bracht. Toen Bram Ros van HBS rood kreeg, leken de Haaksbergenaren op rozen te zitten. Vlak voor rust scoorde Ter Hogt opnieuw waardoor HSC halverwege op 1-3 voorsprong stond.

Na een uur kreeg ook Dion Hartgerink van HSC rood, na een overtreding in het strafschopgebied. Niels van Pelt benutte de daaropvolgende strafschop. Tom ter Hogt scoorde voor HSC en bracht de marge weer op twee. In de slotfase kreeg HBS nog een strafschop, waarna (wederom) Van Pelt scoorde en de eindstand op 3-4 bepaalde.