Woensdag 24 april 2024

HSC’21 wint en ontwijkt Nacompetitie

Geplaatst op 27 mei 2018 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft zijn in de laatste speelronde veilig gespeeld. Dongen werd met 3-1 verslagen, voldoende om Quick’20 nipt voor te blijven.

HSC’21 begon geweldig aan de wedstrijd, binnen een minuut was het raak. Martijn Veldhuis tekende voor de openingstreffer,  Twee minuten later was het echter alweer gelijk. Glenn Kools maakte de 1-1. Thomas Schilders was dicht bij de voorsprong voor Dongen, maar hij kopte op de lat. Door de 1-1 stand halverwege en de voorsprong van Quick, was het duidelijk dat HSC op jacht moest naar een doelpunt.

Tien minuten na rust kwam de voorsprong er ook. Bas ter Hogt bracht de satand op 2-1 en daarmee passeerde HSC’21 Quick weer in de tussenstand.  Tien minuten voor het einde bracht invaller Stef Ottink  de stand opo 3-1. Dat resultaat bleek, ondanks de winst van Quick’20 uiteindelijk net voldoende.

HSC’21 – Dongen 3-1 (1-1)