Donderdag 28 maart 2024

HSC’21 wint voor vierde keer op rij; twee goals Ter Hogt

Geplaatst op 11 december 2016 door   ·   Geen reacties

ECHT/HAAKSBERGEN – HSC’21 heeft voor de vierde keer op rij een wedstrijd in de derde divisie gewonnen. Op bezoek bij EVV behaalden de Haaksbergenaren een 3-4 overwinning.

HSC’21 kwam in Echt op voorsprong dooreen treffer van Joost Exterkate, die binnenschoot na een pass van Joost Screever. EVV kwam terug in de wedstrijd door binnen vijf minuten twee keer te scoren. Murataj en Peters zorgden voor de doelpunten.

Na rust nam HSC’21 het helft in handen. Na een uur bracht Stef Ottink HSC’21 op gelijke hoogte. En toen Bas ter Hogt de stand op 2-3 bracht leek de overwinning naar Haaksbergen te gaan,  Een kwartier voor tijd werd het toch weer gelijk en was het Zotti die EVV naast de bezoekers schoot.  HSC’21 zette nog eens aan en vijf minuten voor tijd zorgde Ter Hogt er met de 3-4 voor dat de zege toch naar Haaksbergen ging.