Zaterdag 20 april 2024

HVV Tubantia in extremis ronde verder in nacompetitie

Geplaatst op 26 mei 2016 door   ·   Geen reacties

2015-10-11 HVV Tubantia - AWC aHENGELO – Het Tubantia van scheidend trainer Marcel Degenaar heeft donderdagavond de volgende ronde van de nacompetitie bereikt. Nadat het afgelopen week in Winschoten 1-1 werd tegen WVV, leek dat op sportpark De Bijenkorf eveneens de uitslag te worden tussen beide ploegen. Frank Teuiten dacht daar echter anders over en kopte in de 120e minuut de 2-1 tegen de touwen.

Na een kwartier spelen in Hengelo kwamen de gasten uit Winschoten al op voorsprong en dus mochten de roodhemden al snel op zoek naar de gelijkmaker. WVV bleef echter de betere ploeg en dus moest er in de tweede helft een tandje bij. Een kwartier voor tijd scoorde Frank Teuiten die belangrijke 1-1 en dus was de stand over twee wedstrijden weer helemaal gelijk. De thuisploeg kreeg via Melvin Degenaar en Michael Stuut nog twee goede mogelijkheden, maar zij konden een verlenging niet voorkomen.

In die verlenging kregen beide ploegen een rode kaart en met tien tegen tien leek het duel af te stevenen op een strafschoppen. Toch zouden die er niet komen: Teuiten kopte de bal in de laatste minuut achter de WVV-doelman en dus houdt Tubantia hoop op de tweede promotie op rij. Daarvoor moet het in de volgende ronde afrekenen met Rohda Raalte.

HVV Tubantia – WVV 2-1 (0-1)

Scoreverloop: WVV 0-1, Teuiten 1-1, Teuiten 2-1