Donderdag 28 maart 2024

Jong De Graafschap pakt tegen HSC’21 laatste kans

Geplaatst op 20 mei 2018 door   ·   Geen reacties

DOETINCHEM – Terwijl het eerste elftal van De Graafschap hoopt te promoveren, vechten de beloften tegen degradatie. Om hoop op handhaving levend te houden moest er gewonnen worden van HSC’21. Dat lukte, het werd 2-0 voor de talenten.

HSC’21 kreeg een grote kans de score te openen. Vanaf de strafschopstip bleek de doelman van De Graafschap de winnaar. Tijdens het vervolge kregen beide ploegen mogelijkheden om de score te openen, maar lieten dat na.

Na rust kwamen de doelpunten er alsnog. Kort na rust opende  Marlon Versteeg namens de thuisploeg de score. Acht minuten later verdubbelde Kyvon Leidsman de voorsprong. HSC’21 probeerde het wel maar was niet meer bij machte om de nederlaag af te wenden.

Jong De Graafschap – HSC’21 2-0 (0-0)
Score: 50. Versteeg 1-0, 58 Leidsman 2-0
Bijzonderheden: 14. HSC’21 mist strafschop.
HSC’21: Brammer, Veensma (75. Van Dijk), Grondman, Derksen, Engberink, Van Ek (66. T. Veldhuis), Nieuwboer, Screever, T. ter Hogt, M. Veldhuis (77. Extercate), B. ter Hogt