Dinsdag 23 april 2024

HSC’21 verliest twee keer, Quick’20 koestert paaspunt

Geplaatst op 22 april 2019 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – HSC’21 speelde dit weekend in de derde divisie twee wedstrijden en verloor ze beide, eerst zaterdag thuis tegen Dongen en daarna vanmiddag uit bij Rosmalen. Quick’20 kwam één keer in actie en pakte verrassend een punt bij koploper Jong Volendam.

HSC’21 is in theorie nog niet veilig, maar hoeft ook nog niet echt te vrezen. Het verlies op eigen veld was zaterdag wel slecht, ook los van het resultaat, want onachtzaamheid aan het begin betekende een achterstand binnen vijf minuten en onmacht in het vervolg betekende dat de schade niet meer kon worden gerepareerd. Waar nog bijkomt dat de ploeg van trainer Daniel Nijhof een Angstgegner trof en een riante blessureboeg had.

Te gast bij OJC Rosmalen was er vandaag sprake van groter kwaliteitsverschil. Bij rust leidden de gastheren al met 2-0 door doelpunten van Diego Meerveld en Wesley Meeuwsen. Nadien volstond Rosmalen met nog een derde goal van Jesse Dibbets.

Quick’20
Met de remise in en op Volendam verraste Quick’20 heeft zaterdag danig, waarbij de jonge keeper Julian Bakker zich bij de Oldenzalers onderscheidde. Het is voo Quick’20 een belangrijk punt, ook mentaal van belang in de strijd om directe degradatie af te wenden.