Kleine nederlaag voor Quick’20 in en tegen Dongen

Geplaatst op 21 augustus 2016 door   ·   Geen reacties

DONGEN- Quick’20 heeft de uitwedstrijd tegen Dongen vanmiddag nipt verloren. Het duel in Brabant eindigde in 2-1.

Quick’20 Was in de eerste fase de betere ploeg.  Met enkele gevaarlijke aanvallen sneden de aanvallers van de Oldenzaalse poeg regelmatig door de Dongense defensie heen. In minuut zeventien leverde dit de gasten een verdiende treffer op. Giovanni Henskens vloerde een aanvaller binnen het zestienmetergebied en Rens van Benthem benutte de daaropvolgende strafschop. 0-1. Dongen knokte zich vervolgens terug in het duel. Het team zocht steeds meer de aanval en kwam in de 32ste minuut op gelijke hoogte. Tom Kolkert fopte  met een schijnbeweging de defensie van Quick, waarna hij de bal van dichtbij voorbij keeper Felix van Berkel schoof. 1-1.

Na de rust startte Dongen goed. In de 46ste minuut was Jorik Mijnhijmer dicht bij een treffer, maar zijn inzet werd gepareerd door de doelman van Quick’20. Na een uur kwam Dongen alsnog op voorsprong. Mijnhijmer legde de bal vanaf links perfect klaar voor Remon Koenen, die de bal bij de tweede paal binnenliep. 2-1. In de slotfase zette Quick aan, maar bleef Dongen overeind.

Dongen – Quick’20 2-1 (1-1)
Scoreverloop: 16. Van Benthem 0-1 (pen.), 32. Kolkert 1-1, 62. Koenen 2-1