Donderdag 28 maart 2024

Klinkende overwinning voor SVZW op bezoek bij WHC

Geplaatst op 27 september 2014 door   ·   Geen reacties

maurice barteldsWEZEP – De Wierdense hoofdklasser SVZW heeft zaterdagmiddag een ruime overwinning geboekt. Op bezoek bij WHC wonnen de mannen van trainer Geert Veldhuis met maar liefst 5-0. Bij rust stonden de Zwaluwen al met vier treffers voor. Bas Woesthuis (2x), Maurice Bartelds (foto), Cenk Uguz en Maarten Janssen scoorden.  Door de overwinning neemt SVZW de vijfde positie in.

SVZW verloor vorige week thuis van DVS’33 en speelde toen zwak. In Wezep liet de ploeg zien gebrand te zijn op revanche. Het elftal schoot uit de startblokken en stond met een kwartier spelen al 3-0 voor. Bas Woesthuis tekende voor twee treffers aan, terwijl ook Maurice Bartelds scoorde. Voor rust bouwde Cenk Uguz de score nog uit naar 4-0. ‘Vanaf de eerste seconde hebben we WHC onder druk gezet. Dan is het mooi dat je het overwicht ook in doelpunten omzet’, blikt trainer Geert Veldhuis na afloop tevreden terug.

‘In de tweede helft wilden we op zoek gaan naar meer doelpunten, maar WHC stond wat compacter. Dat was te verwachten, want als je in een helft vier tegentreffers incasseert, dan wil je een afslachting voorkomen’ aldus de oefenmeester. SVZW scoorde via Maarten Janssen nog een vijfde treffer en won dus overtuigend.

WHC Wezep – SVZW 0-5 (0-4)
Scoreverloop:
9. Woesthuis 0-1, 16. Woesthuis 0-2, 22. Bartelds 0-3, 42. Cenk Uguz 0-4, 70. Janssen 0-5.
Opstelling SVZW: Achterhoek, Caglar Uguz (76e Strijland), Wensing, Bartelds, Van Keulen, Cenk Uguz, Woesthuis (69e Jansen), Ter Avest, Aman, Ter Heide en Zwiers (76e Kerr).