Matig Excelsior’31 op eigen veld onderuit tegen VVOG

Geplaatst op 13 september 2014 door   ·   1 Reactie

RIJSSEN – Excelsior’31 heeft de thuiswedstrijd tegen VVOG verloren. De ploeg van trainer Roeland ten Berge ging zaterdagmiddag op eigen veld met t 0-1 onderuit.

Daar waar de Rijssenaren tegen Harkemase Boys niet goed speelden, maar nog wel wisten te winnen, was het optreden tegen de ploeg uit Harderwijk opnieuw matig. Gevolg was dat Excelsior al na een kwartier op achterstand kwam. Pernely Biya tekende voor de openingstreffer in Rijssen. Na de vroege tegentreffer kwam Excelsior’31 beter in het spel, maar de doelman van VVOG werd nauwelijks aan het werk gezet.

Na rust richtte VVOG zich volledig op het verdedigen van de kleine voorsprong en werd het spel nadrukkelijk aan Excelsior gelaten. Hoewel dat voor de Rijssenaren veel balbezit opleverde, slaagde de thuisploeg er nauwelijks in om gevaarlijk te worden. Excelsior’31 bleef gedurende de tweede helft onmachtig en leed dan ook een terechte nederlaag.