Vrijdag 29 maart 2024

Matige eerste helft en gemiste penalty HSC’21 fataal

Geplaatst op 22 april 2018 door   ·   Geen reacties

ROSMALEN/HAAKSBERGEN – HSC’21 speelde een goede tweede helft, maar dat was te weinig om een zwakke eerste helft te compenseren, ook omdat een toegekende strafschop onbenut bleef.

OJC Rosmalen begon duidelijk beter aan de wedstrijd dan de ploeg uit Haaksbergen. Rosmalen kreeg diverse mogelijkheden, zag een doelpunt geannuleerd, maar scoorde uiteindelijk toch. Omdat het halverwege maar 1-0 was, waar OJC Rosmalen een grotere voorsprong verdiend had, bleef HSC’21 in de wedstrijd.

Na rust was er sprake van een compleet ander wedstrijdbeeld. Rosmalen werd op eigen helft vastgezet en HSC maakte het spel. De ploeg kreeg diverse kansen, waaronder een vanaf de strafschopstip. Jordi van Ek zag zijn poging vanaf de elf meter gekeerd door de doelman. HSC bleef zoeken naar de gelijkmaker, kreeg er ook alle kans voor om met minimaal een punt uit Brabant te vertrekken, maar scoorde niet.

OJC Rosmalen – HSC’21 1-0 (1-0)
Scoreverloop: 28. Meerveld 1-0.
Bijzonderheden: 58. Van Ek mist strafschop
HSC’21: Brammer, Caglar Uguz, Grondman (86. T. Veldhuis), Derksen, Engberink, Van Ek, Screever (77. M. Veldhuis), Nieuwboer, Ottink (46. B. ter Hogt), T. ter Hogt, Visschedijk.