Zaterdag 25 mei 2019
Twentesport

MVV’29 buigt in verlenging voor Wageningse arbeiders

Geplaatst op 10 juni 2018 door   ·   Geen reacties

MARIAPAROCHIE/HARBRINKHOEK – De missie van MVV’29 om via de nacompetitie met mooi voetbal te promoveren naar de eerste klasse liep vanmiddag stuk op de werkende klasse van de Wageningse Arbeiders Voetbal Vereniging die na verlenging het pleit in haar voordeel beslechtte. Er moest in Mariaparochie wel een verlenging aan te pas komen, want na negentig minuten stond het 1-1.

Over het geheel genomen was de overwinning door een goal van goudhaantje Mike Jansen van WAVV in de tweede verlenging terecht, want de Wageningers hadden voortdurend het initiatief en waren het gevaarlijkst. Toch was het MVV dat na een stief kwartier in de tweede helft door een treffer van Koen Lesker op voorsprong kwam. De terechte zij het op de Frielinkweide alom betreurde gelijkmaker kwam op naam van Peer Aldenkamp, waar het bij bleef.

Verlenging
Een verlenging moest derhalve naar een winnaar leiden die volgend weekend tegen de huidige eersteklasser SC Bemmel een finale gaat spelen. Ook in die verlenging was WAVV de bovenliggende partij en Mike Jansen, de ster van Wageningen, velde in het tweede deel van de verlenging het laatste oordeel.

MVV’29 speelt dus ook volgend seizoen in de tweede klasse van het oostelijke voetbal en mag zich dus nog niet meten met het wel (maar dan rechtstreeks) gepromoveerde TVC’28 en Geesterens welvaren Stevo.

FOTO: Hoog en Laag/Dick Martens

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief