Donderdag 25 april 2024

Eeste nacompetitieduel TVC’28 en BWO eindigt onbeslist

Geplaatst op 29 mei 2016 door   ·   Geen reacties

tvcTUBBERGEN – Het duel tussen de ploeg uit de eerste klasse, TVC’28 uit Tubbergen, en de ploeg die daar zo graag naar toe wil, BWO, uit Hengelo, is geëindigd in 1-1.

De return vindt komende zondag plaats in Hengelo.

Het was de thuisploeg die sterk aan het duel begon en na elf minuten aan de leiding kwam, door een doelpunt van Niels Leemhuis. Na dit doelpunt nam BWO langzaam het initiatief over wat leidde tot een grote kans in de 29e minuut. De laatste fase in de eerste helft was weer voor TVC.

Na de rust was de wedstrijd volledig in evenwicht met kansen voor beide ploegen. Door een blessure van de scheidsrechter was er een onderbreking van 20 minuten.De wedstrijd leek te eindigen in een overwinning voor TVC 1.Ver in blessuretijd gaf TVC 1 de voorsprong echter uit handen. Een fout in de defensie werd door BWO koelbloedig afgestraft door Thijs van Gessel.

TVC’28 – BWO 1-1 (1-0)
Scoreverloop: 11. Leemhuis 1-0, 90+2 Van Gessel 1-1