Vrijdag 29 maart 2024

NIets te halen voor HSC’21 bij UNA

Geplaatst op 14 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

ZEELST – HSC’21 hoopte op een goed resultaat op bezoek bij UNA, maar ging na een geode eerste helft na rust alsnog fors onderuit.

Diego van der Weide bracht HSC’21 kort na de aftrap al op voorsprong. Dat goed ebegin konden de Haaksbergenaren niet vasthouden. Een eigen doelpunt van Freek Grondman en een treffer van Van Boekel zorgden ervoor dat de voorsprong binnen het kwartier was omgedraaid in een achterstand.

Kort na rust vergrote Schrijvenaars de voorsprong van UNA. HSC zocht naar het aansluitingsdoelpunt, gaf ruimte prijs en Schrijvenaars profiteerde. Invaller Brinkman verkleinde de score naar 4-2, warna boogers het laatste woord had en het duel naar 5-2 schoot.

UNA – HSC’21 5-2  (2-1).
Score: 2. Van der Weide 0-1, 4. Grondman 1-1 (e.d.), 15. Van Boekel 2-1, 54. Schijvenaars 3-1,  79. Schijvenaars 4-1, 80. Brinkman 4-2, 82. Boogers 5-2.

HSC’21: Brammer, Boelema, Grondman (73. Brinkman), Caglar Uguz, Engberink, Babuloglu-Uguz (68. Screever), Cenk Uguz, B. ter Hogt, Van der Weide, Witbreuk (82. Postma), Ottink.