Donderdag 19 september 2019
Twentesport

Ontslag van Steggink levert Quick’20 geen punten op

Geplaatst op 31 maart 2019 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL/HAAKSBERGEN – Het ontslag eerder deze week van trainer Michel Steggink (wiens opvolger André Paus komende week aantreedt) heeft vanmiddag derde-divisionist Quick’20 geen punten opgeleverd, want in Oldenzaal was ADO’20 veel te sterk. Dat kwam tot uiting in een uitslag van 2-4. Ook voor het al veilige HSC’21 zat er geen honing in de bloem, want de Haaksbergse ploeg van trainer Daniël Nijhof verloor op bezoek bij OFC kansloos met 4-0.

Quick’20 begon aan de wedstrijd met de schrik in de benen. Het was alsof het ontslag van Steggink de spelers in de spieren was geschoten. Het slechte nieuws is de eerste helft die met 1-3 verloren ging, het goede nieuws dat de brigade de tweede helft met 1-1 gelijkspeelde op de eigen Vonderswijde.

Sead Mazreku opende voor de gasten het bal en Raymond de Waard nam de tweede en derde voor zijn rekening, waarna sterkhouder Jan-Willem Kamp, die volgend seizoen bij Quick Boys in Katwijk voetbalt, nog voor rust de stand een iets draaglijker aanzien gaf. Kort na de thee de bracht Frank Eulderink zelfs de aansluitingstreffer, maar verder kwamen de geplaagde Oldenzalers niet. Sterker nog: Luc Schuffelen besliste wedstrijd door er 2-4 te voor de Heemskerkers te laten aantekenen.

Ongenadig pak slaag HSC’21
HSC’21 kreeg in Oostzaan een ongenadig pak slaag en dat deed pijn, temeer daar de wedstrijd in Haaksbergen destijds spannend was en in een remise van 1-1 eindigde. Hoe anders ging dat vanmiddag. Al bij rust had OFC de buit binnen, want Romano de Jong, Frank Schilder, Tom Noordhoff en Edip Biberoglu bepaalden in één helft de eindstand.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief