Dinsdag 23 april 2024

Opnieuw verlies Excelsior’31, ondanks een inhaalrace

Geplaatst op 14 april 2018 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Sneu was het verlies van hoofdklasser Excelsior’31 in Rijssen zeker. Nog niet oms omdat DFS in Rijssen slechter was, maar vooral omdat Excelsior zich bij een 0-2 achterstand langszij knokten om koert voor tijd alsnog met 0-2 het schip in te gaan.

Dan is het woord sneu van toeassing.

De gasten uit Opheusden scoorden in de eerste minuten al en vegrootten de voorsprong na een half uur. Het was twee keer de geaarlijk Rutger Worm die keeper Mart Nieuwenhuis, invaller voor Melvin Koetsier, wist te passeren, de tweede keer vanaf elf meter. De roodwitte formatie van trainer Peter Wesselink speelde sowieso met veel vervangers van vaste waarden.

De ruststand 0-2 gaf de bezoekers ook na de pauze rust. Excelsior’31 kreeg meer ruimte en profiteerde twee keer, in zer korte tijd, ook hier een en dezelfde doelpuntenmaker, en wie anders dan topscorer Hielke Penterman. Er leek zelfs nog meer in het vat te zitten, maar toen viel de winnende toch aan de andere kant, via Noë Bokila. Sneu dus.