Overzicht eerste klasse zondag: Ruime overwinning Rigtersbleek, ook TVC’28 wint

Geplaatst op 28 september 2014 door   ·   Geen reacties

rigtersbleek 2012-2013Rigtersbleek heeft zondagmiddag Concordia Wehl ruim verslagen. In Enschede wonnen de roodwitten met 5-0. ‘De Bleek’ ging met een minimale voorsprong rusten en nam na rust afstand. Bas Postma maakte de eerste treffer, na rust scoorden Jurrie Stevens, Tim Bongers, Daryl Voskuhler en Mitchel Zephat. Door de overwinning bezet Rigtersbleek de vijfde positie in de eerste klasse met zeven punten

Rigtersbleek – Concordia Wehl 5-0 (1-0)
25. Postma 1-0, 61. Stevens 2-0, 71. Bongers 3-0, 74. Voskuhler 4-0, 88. Zephat 5-0.

Het Nijverdalse De Zweef heeft op bezoek bij Bemmel op de valreep een punt gered. Na een 1-0 achterstand bij rust, kwam de ploeg in de tweede helft zelfs op een 2-0 achterstand. Door twee treffers bracht Niels Hegeman de Nijverdallers weer in de wedstrijd. Aangezien Bemmel ondertussen ook had gescoord, keek De Zweef nog tegen een achterstand aan. Door een late treffer van Sven Dikkers kon De Zweef toch nog een punt meenemen.

Bemmel – De Zweef 3-3 (1-0)
Scoreverloop
: Jansen 1-0, Bemmel 2-0, Hegeman 2-1, Bemmel 3-1, Hegeman 3-2, Dikkers 3-3.

TVC’28 heeft de eerste punten van het seizoen binnengehaald op bezoek bij Rheden, dat daardoor wel puntloos blijft. De ploegen gingen doelpuntloos rusten, maar vlak na het fluitsignaal voor de tweede helft kwam de Tubbergse ploeg op voorsprong door Kelvin Stopel. Een kwartier voor tijd maakte de thuisploeg gelijk, maar Stefan Huiskes schoot de gasten alsnog naar de eerste driepunter. In de slotfase kreeg Kelvin Stopel nog zijn tweede gele kaart.

Rheden – TVC’28 1-2 (0-0)
Stopel 0-1, Rheden 1-1, Huiskes 1-2.

Het Almelose Luctor et Emergo is ook na speelronde vier nog puntloos. De hekkensluiter verloor in en tegen Silvolde met 2-0. Evenals het duel Rheden- TVC’38 gingen de ploegen ook hier doelpuntloos rusten. In de tweede helft scoorden Giel Driever en Brian Hogeweide namens de thuisploeg. Door de nederlaag staat Luctor op doelsaldo puntloos onderaan, aangezien ook Rheden nog puntloos is.

Silvolde – Luctor 2-0 (0-0)
: Driever 1-0, Hogeweide 2-0.