Vrijdag 29 maart 2024

Pak slaag voor BWO, Stevo en TVC doen het beter

Geplaatst op 4 november 2018 door   ·   Geen reacties

TWENTE – BWO is op eigen veld ongenadig hard onderuit gegaan, Bemmel won met 1-8. Ook De Zweef ging fors onderuit. Stevo en TVC’28 wisten hun thuiswedstrijden wel te winnen. Rigtersbleek en Tubantia deelden de punten.

BWO – Bemmel 1-8 (0-3)
Score: Knuiman 0-1 Knuiman 0-2, Kooper 0-3, Kemerink 1-3, Disveld 1-4, Houterman 1-5, Cornelissen 1-6, Jansen 1-7, Van Geenen 1-8

BWO pakte vorige week knap een punt bij NEC. Tegen Bemmel zat dat er geen moment in. De bezoekers kwamen snel op voorsprong en BWO wist nauwelijks iets terug te doen. Halverwege stond het 0-3, maar dat gaf de verhoudingen niet goed weer. Na rust scoorde BWO tegen waarna Bemmel nog eens flink gas gaf. De doelpunten volgden elkaar snel op. Bij BWO sprak met na de 1-5 al van een blamage. Het zou nog erger worden, want Bemmel stopte pas bij 1-8.

Stevo – Heino 4-1 (2-1).
Score: R. Wigger 1-0 R.Wigegr 2-0, Bos 2-1, Weerink 3-1, R. Wigger 4-1.

TVC’28 – NEC 3-1 (1-0).
Score: Schepers 1-0, Jasem 1-1, Huizinga 2-1, Schepers 3-1.

Na drie nederlagen weet TVC weer wat winnen is. Okke Scheepers schoot al snel een vrije trap strak in de kruising voor een snel openingsdoelpunt. Het vervolg ging meer gelijk op, met kansen oevr en weer. Na de rust had TVC ’28 aanvankelijk een licht veldoverwicht,maar het werd het toch gelijk; na slordig uitverdedigen kon NEC overnemen de stand op 1-1 brengen. Nadat TVC-doelman Bram Kamphuis een goede redding had verricht en snel het spel hervatte kwam de bal door een goede pass voor de voeten van Jeffrey Huizinga, die met een afstandsschot de keeper verschalkte  en TVC ’28 weer op voorsprong zette. Toen kort daarna Okke Scheepers uit een corner  de stand op 3-1 bracht, was de wedstrijd gespeeld.

Rigtersbleek – Tubantia 1-1 (1-0).
Score: Teuiten 1-0 (e.d.), Isik 1-1.

De derby tussen Rigtersbleek en HVV Tubantia eindigde in een 1-1 gelijkspel. Op eigen veld kwam het team van Otto Krabbe in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Er werd goed druk gezet door De Bleek en HVV Tubantia wist hier geen raad mee. Een eigen doelpunt volgde hierdoor al in de derde minuut. De gehele eerste helft was De Bleek de betere van het veld, maar de score werd niet verder uitgebouwd. HVV kwam vervolgens sterker uit de kleedkamer dan de thuisploeg. In de 69e minuut leidde dit tot de gelijkmaker van Ikik. Bij de 1-1 bleef het.

Rohda Raalte – De Zweef 6-0 (3-0).
Score: Klijn Velderman 1-0, Lugtenberg 2-0, Hansler 3-0, Lugtenberg 4-0, Bakhuis 5-0, Zandvliet 6-0.

Het duel in Raalte kende een regelmatig verloop. Rohda scoorde zes keer en verdeelde de treffers netjes over de twee helften. De Zweef kreeg twee mogelijkheden om zelf te scoren, maar liet dat na.  Na een kwartier kwam Rohda op 1-0. Een vrije trap kwam via de muur bij Velderman,. duie raak schoot.  Na ruim een half uur kwam Rohda op 2-0. Na een een twee-combinatie leek de bal voor doelman Dennie Hoogenkamp, Lugtenberg was sneller en kon scoren. Een paar minuten later was het 3-0. Een diepe bal kwam tussen de achterhoede en de keeper terecht. Hansler nam de bal goed aan, en schoot raak. kwam het eerste gevaar opnieuw van Rohda. Een schot van 20 meter raakte de paal. In de 63e minuut kwam Rohda op 4-0. Hansler werd aangespeeld, balletje afleggen op Lugtenbergen doelpunt. Via Bakhuis en Zandvliet liepen de Raaltenaren uit naar een royale 6-0 zege.