Donderdag 20 juni 2019
Twentesport

Peter Schulte en Enter Vooruit verlengen contract

Geplaatst op 7 december 2018 door   ·   Geen reacties

ENTER – Hoewel de hoofdmacht van de club stijf op de laatste plaats staat in de eerste klasse heeft trainer Peter Schulte zijn contract bij de voetbalclub Enter Vooruit met een seizoen verlengd. Schulte zal beseffen dat er meer inzit dan eruit komt. En dat er nog voldoende punten worden vergaard om eersteklasser te blijven waarna het volgend seizoen alleen maar beter kan.

Schulte staat dit jaar voor het eerst voor de selectie van de vorig seizoen naar de eerste klasse gepromoveerde groep op sportpark De Werf. Het keurkorps moet duidelijk wennen, want het niveauverschil blijkt groot. Enter Vooruit staat onderaan en dient het vandaag in Nijkerk op te nemen tegen ranglijstaanvoerder NSC.

Enter Vooruit sprokkelde tot nu toe vier punten uit tien wedstrijden en sluit daarmee de rij. Opmerkelijk is trouwens dat de ploeg tegen sterke opponenten goed meevoetbalt en eigenlijk weinig minder is, zoals vorige week thuis tegen Bennekom. Er had zomaar kunnen worden gewonnen, een punt was in elk geval dik verdiend geweest, maar ook dat ging teloor.

Verrassing mogelijk
Wellicht lukt het in Nijkerk wel voor een verrassng te zorgen, tegen de koploper. Waar de Enternaren acht keer verloren, één keer gelijkspeelden en één keer wonnen, daar wonnen de Nijkerkers acht keer, speelde ze één keer gelijk en verloren ze één keer, namelijk vorige week,van het weinig indrukwekkende DTS uit Ede. Er liggen op sportpark De Burcht zaterdagmiddag dus kansen…

Rare sprongen
Dat weten ze ook in Nijkerk: ‘Voetballend moet NSC kunnen winnen van Enter Vooruit, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen en kan voor een stunt zorgen’, meldt de website van de thuisploeg. Het is aan Enter Vooruit dat waar te maken.

FOTO: Henk Pluimers

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief