Dinsdag 23 april 2024

Quick pakt periodetitel en laat Quick’20 kansloos

Geplaatst op 20 mei 2018 door   ·   Geen reacties

DEN HAAG – Voor Quick’20 was er slechts een bijrol weggelegd op het feestje van Quick. De club uit Den Haag pakte door Quick’20 te verslaan en door het kampioenschap van Jong Vitesse de vervangende Periodetitel .

Quick’20 kreeg geen kans in de wedstrijd te komen, want het keek na vier minuten al tegen een achterstand aan. Rachid Bouaouzan opende vroeg in de wedstrijd de score. Nog voor rust werd het ook 2-0. Meineman tekende voor het doelpunt.

Na rust kreeg Quick een ruim aantal kansen om de voorsprong verder te vergroten. Zoals zo vaak, wanneer de ene ploeg niet scoort, doet de andere het wel. In dit geval was het Jasper-Ewout van Breemen-Schneider die het net wist te vinden en Quick’20 weer in de wedstrijd bracht. Veel verschil maakte de treffer niet, Quick bleek te sterk. Vlak voor tijd zorgde De Gelder vanaf de strafschopstip vor de definitieve beslissing.

Quick – Quick’20 2-1 (2-0)
Score: 4. Bouaouzan, 35. Meinema 2-0, 62. Van Breemen-Schneider 2-1, 89. De Gelder 3-1 (pen.)
Quick’20: Ter Braak, Snelders, Stolker, Zwienenberg, Visscher, Leenders, Kamp, Schepers, Bökkerink, Kemna, Van Breemen-Schneider.