Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 bindt bij opmars nu ook HBS aan de zegekar

Geplaatst op 25 februari 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 moet van ver komen, maar is bezig aan een opmerkelijke opmars in de derde divisie van het zondagvoetbal, in een poging het vege lijf te redden. Op sportpark Vondersweijde wonnen de Oldenzalers met 3-2 van HBS.

Ok de winst kwam door een opmars tot stand, want Nelson Mega en Santy Hulst brachten de bezoekende Hagenezen in de eerste helft vlot op 0-2, maar Frank Eulderink zorgde nog voor de rust voor hoop in de Hanzeharten door kort voor de pauze de aansluitingstreffer te scoren.

Op een belangrijk moment, namelijk snel na de thee, manoeuvreerde Jan Willem Kamp de thuisploeg naast HBS. De winnende treffer kwam ietwat gelukkig tot stand, met hulp van een onfortuinlijke doelman Paul van der Helm, want de voormalige keeper van een aantal betaald voetbal-clubs ging ongelukkig in de fout de kreeg de goal op zijn naam.

Niemand in Oldenzaal die er mee kon zitten, in tegendeel, want drie doelpunten betekende drie punten en maken dat handhaving voor Quick’20 tot de mogelijkheden blijft behoren.