Quick’20 en HSC’21 winnen beide

Geplaatst op 25 september 2016 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN/OLDENZAAL – Zowel HSC’21 als Quick’20 hebben hun wedstrijd van dit weekend gewonnen. Door een 1-0 zege op OJC Rosmalen nemen de Haaksbergenaren wat afstand van de onderste plaatsen. Quick’20 behaalde een ruime 3-0 zege op Jong FC Den Bosch en meldt zich bovenin de stand op de ranglijst.

Voor rust hielden HSC’21 en OJC Rosmalen elkaar goed in evenwicht. Er gebeurde weinig, ook omdat beide ploegen vooral heel erg graag de nul vast wilden houden. Kort na rust lukte het HSC’21 via Tom ter Hogt te scoren. Tijdens het vervolg van de tweede helft kregen beide ploegen mogelijkheden, maar bleven verdere doelpunten uit. Door de nipte zege revancheerde HSC zich voor de bekernederlaag van donderdag.

HSC’21 – OJC Rosmalen 1-0 (0-0)
Scoreverloop: 46. Ter Hogt 1-0
HSC’21: Brammer, Van Dijk, Caglar Uguz, Basut, Veensma, Van Ek, Nieuwboer (77. Screever), Cenk Uguz, Ottink (90+1. Visschedijk), T. ter Hogt, B. ter Hogt.

Quick’20 bleek op eigen veld veel te sterk voor Jong FC Den Bosch. Door gedreven aan de wedstrijd te beginnen, werden de Brabanders meteen onder druk gezet. Die tactiek pakte goed uit, want al na drie minuten wist Rens van Benthem, met zijn zesde doelpunt van het seizoen, de score te openen.  erin liggen.Na rust verdubbelde Melvin Degenaar de Oldenzaalse voorsprong. In de slotminuten zorgde Jan Willem Kamp voor de definitieve beslissende 3-0.

Quick’20 – Jong FC Den Bosch 3-0 (1-0)
Scoreverloop:3. Van Benthem 1-0, 72. Degenaar 2-0, 85. Kamp 3-0
Quick’20: Van Berkel, Sen, Snelders, Babb, Zwienenberg, Schepers, Stolker, Visscher, Pinna, Van Benthem, Degenaar.