Quick’20 en SVZW door in KNVB-beker

Geplaatst op 18 augustus 2016 door   ·   Geen reacties

knvbbekerAMSTERDAM/SCHIJNDEL – Quick’20 en SVZW hebben zich geplaatst voor de tweede voorronde van de KNVB beker. Quick’20 won overtuigend met 3-0 van het Amsterdamse WV-HEDW. SVZW had meer moeite, maar wist in Schijndel Avanti’31 met 2-0 te verslaan.

Quick’20 kwam na twintig minuten op voorsprong, door een vrije trap van  Ryan Snelders. Na rust zorgde Rens van Benthem met twee treffers voor de beslissing. In de volgende ronde treffen de Oldenzalers JVC Cuijck.

WV-HEDW – Quick’20 0-3 (0-1).
Scoreverloop: Snelders 0-1, Van Benthem 0-2 en 0-3.

SVZW kende bezoek bij Avanti’31 in Schijndel een lastige avond. De thuisploeg slaagde er in om overeind te blijven en sloeg twintig minuten voor tijd zelf toe. Andrezejak opende de score. Na de 0-2 van Kevin Aman was het duel gespeeld.  In de volgende ronde gaat SVZW op bezoek bij een hoofdklasser: Jodan Boys of Swift.

Avanti’31 – SVZW 0-2 (0-0)
Scoreverloop; Andrezejak 0-1, Aman 0-2.