Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 geeft zege weg

Geplaatst op 2 december 2018 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft tegen Jong Volendam een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven. Vlak voor tijd stond het 4-2 en leek de zege zeker, maar uiteindelijk werd het alsnog een 4-4 gelijkspel

Quick’20 nam voor rust een 3-0 voorsprong via Jasper Ewout Van Breemen Schneider, Frank Eulderink en Jip Kemna. De Oldenzalers gingen verdiend aan leiding want speelden een prima eerste helft. Daarmee leek de basis voor een fraaie zege op de nummer twee van de stand gelegd.

Volendam speler Gijs Smal kreeg vervolgens na rust ook nog eens rood, maar toch kwamen de bezoekers terug in de wedstrijd. Veerman en Runderkamp verkleinden de score tot 3-2 waarmee de spanning weer helemaal terug was.. Via Eulderink leek het duel na 4-2 beslist. In blessuretijd werd het alsnog gelijk. John tekende de 4-3 aan en doelman Bakker scoorde een curieuze gelijkmaker en ontnam Quick’20 een bijna zekere zege.

Quick’20 – Jong Volendam 4-4 (3-0).
Score: 15. Van Breemen-Schneider 1-0, 23. Eulderink 2-0, 40. Kemna 3-0, 58. Veerman 3-1, 68. Runderkamp 3-2, 74. Eulderink 4-2, 90+1. John 4-3, 90+2. Bakker 4-4.
Rode kaart: 56. Smal (Jong FC Volendam)