Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 haalt uit tegen Be Quick 1887 en komt vijfde

Geplaatst op 26 april 2015 door   ·   Geen reacties

quick'20OLDENZAAL – Quick’20 heeft zondagmiddag een overtuigende overwinning geboekt op Be Quick 1887. Op het eigen sportpark Vondersweijde werd het 6-2 voor de ploeg van trainer René Nijhuis.

Na zes minuten kwam de thuisploeg al op voorsprong, toen Luc Stolker een rebound tot doelpunt wist te promoveren. Een kleine tien minuten later was het Frank Eulderink die de marge uit een counter verdubbelde en nog voor rust maakte Jacco Swier er middels een vrije trap 3-0 van.

Direct na rust kwamen de bezoekers uit Groningen op 3-1, maar even later herhaalde Swier nog eens zijn kunstje door doel te treffen uit een vrije bal. Een kwartier voor tijd leek het even spannend te worden, toen Aron Strengholt namens Be Quick een penalty benutte en zijn ploeg op 4-2 bracht, maar kort daarna benutte Loed Keizer eveneens een strafschop. Reuven Niemeijer maakte er vervolgens nog 6-2 van.

Door de overwinning komt Quick’20 op de vijfde plek, met twee punten achterstand op nummer vier Rohda Raalte.

Quick’20 – Be Quick 1887 6-2 (3-0)
Scoreverloop: Stolker 1-0, Eulderink 2-0, Swier 3-0, Driever 3-1, Swier 4-1, Strengholt (pen) 4-2, Keizer (pen) 5-2, Niemeijer 6-2