Quick’20 heeft offday tegen Dongen

Geplaatst op 7 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

DONGEN – Quick’20 is met forse cijfers onderuit gegaan tegen Dongen. Nadat de Brabanders halverwege al op 2-0 stonden liep de score na rust op naar 4-0.

Binnen een kwartier had Dongen een 2-0 voorsprong genomen. Aan beide doelpunten ging matig verdedigen van Quick’20 vooraf. Gevolg was dat de Oldenzalers, die best redelijk mee konden spelen, al snel een kansloze wedstrijd speelden. Dat werd nog erger, toen Taner Sen kort voor rust rood kreeg. De daaropvolgende strafschop werd gemist, maar duidelijk was dat het niet de dag van Quick’20 zou worden.

Na rust ging de thuisploeg verder met scoren, al kreeg Quick via Ewout van Breemen ook een goede mogelijkheid. Na de 3-0 van Schilders, opnieuw voorafgegaan door slecht verdedigen was de wedstrijd definitief beslist. Schilders scoorde ook zijn derde doelpunt en zorgde zo voor een 4-0 eindstand.

Dongen – Quick’20 4-0 (2-0)
Score: 8. Schilders 1-0, 16. Kools 2-0, 57. Schilders 3-0, 70. Schilders 4-0
Quick’20: Bakker, Sen, Leenders, Heskamp (75. Brummelhuis), Zwienenberg, Kamp, Van Breemen-Schneier, Visscher, Eulderink (46. Verhouten), Degenaar (75. Kemna), Arslan.