Quick’20 in eigen huis laat langs MSC

Geplaatst op 12 april 2015 door   ·   Geen reacties

Rens van BenthemOLDENZAAL – Quick’20 heeft zondagmiddag voor een kleine stunt gezorgd door titelkandidaat MSC te verslaan. Op sportpark Vondersweijde werd het 3-2. Rens van Benthem bezorgde zijn ploeg diep in blessuretijd pas de overwinning.

Al na dertig seconden spelen opende jongeling Reuven Niemeijer de score, waarmee hij de thuisploeg een droomstart bezorgde. Vervolgens kreeg Quick kans op kans om de marge te verdubbelen, maar de Oldenzaalse aanvallers hadden hun vizier niet op scherp. Tien minuten na rust profiteerden de bezoekers uit Meppel van de nalatigheid van de ploeg van Rene Nijhuis en was het in een tijdsbestek van vijf minuten 1-2. Scholte ter Horst en Jos Fidom waren de doelpuntenmakers.

Toch waren het de zwarthemden die er uiteindelijk met de drie punten vandoor zouden gaan. Rens van Benthem (foto) kroonde zichzelf tot de held van de dag door met twee doelpunten zijn ploeg aan de goede kant van de score te helpen: 3-2. De winnende viel pas diep in blessuretijd. Quick staat nu op de zesde plaats en haalde 36 punten uit 22 wedstrijden. Het gat met nummer drie RKHVV is slechts twee punten.

Quick’20 – MSC 3-2 (1-0)
Scoreverloop: 1. Niemeijer 1-0, 57. Ter Horst 1-1, 62. Fidom 1-2, 76. Van Benthem 2-2, 90+3. Van Benthem