Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 lijdt duur puntenverlies

Geplaatst op 13 december 2015 door   ·   Geen reacties

Reuven Niemeyer - hoa - CF4A0477OLDENZAAL – In het thuisduel met Alcides heeft hoofdklasser Quick’20 een nederlaag geleden. De gasten uit Meppel wonnen met 2-1 op sportpark Vondersweide. Reuven Niemeijer (foto) scoorde voor de Oldenzalers. De Oldenzalers gaan als derde de winterstop in.

De eerste grote kans was voor de thuisploeg zondagmiddag. Een vrije trap belandde op de paal. In het vervolg kwamen de gasten twee keer voor het doel van Quick maar scoorden niet. Via Kadir Usta deden ze dat vlak voor rust wel. Reuven Niemeijer maakte snel gelijk. Via Roy Visscher kwam Alcides vlak naar rust weer op voorsprong. De ploeg van Rene Nijhuis was niet in staat om weer gelijk te maken

Quick’20 – Alcides 1-2 (1-1)