Quick’20 zakt na verlies tegen Hercules naar plek vijf

Geplaatst op 23 april 2017 door   ·   Geen reacties

OLDENZAAL – Quick’20 heeft het duel met als inzet de voorlopig vierde plaats verloren. Hercules uit Utrecht bleek te sterk en trakteerde de Oldenzalers op een 4-1 nederlaag.

Al in de openingsfase liet Hercules zien dat het naar Oldenzaal gekomen was om te winnen. Twee goede mogelijkheden via Gilbrano Plet bleven onbenut. Quick’20 slaagde er niet in beter in de wedstrijd te komen en bij de volgende kans was het wel raak. Thomas Reynaers bracht zijn ploeg op voorsprong. Quick mocht vervolgens van geluk spreken dat het bij het ene doelpunt bleef en erger tot de rust voorkomen kon worden.

Kort na rust scoorde Hercules opnieuw. Jeffrey Vlug bracht de stand op 0-2. Een kwartier voor tijd zorgde Reynaers vanaf elf meter met zijn tweede van de middag voor de beslissing. Quick’20 kwam op 1-3 door Van Benthem. Even leek het er op alsof de Oldenzalers terug in de wedstrijd zouden komen. Dat gebeurde niet en korte tijd later zorgde Plet voor de definitieve beslissing.

Door de nederlaag is Quick’20 teruggezakt naar plaats vijf. De Oldenzalers zijn nog niet kansloos voor deelname aan de play-offs, maar hebben het kwalificeren daar voor niet meer in eigen hand.

Quick’20 – USV Hercules (0-1)
Score: Reynaers 0-1, Vlug 0-2, Thomas 0-3 (pen.), 1-3. Plet 1-4
Quick’20: Van Berkel, Sen, Snelders, Babb, Zienenberg, Leemhuis, Stolker, Visscher, Degenaar, Van Benthem, Somi.