Dinsdag 19 maart 2024

Quick’20 onderuit tegen sterker ADO’20

Geplaatst op 9 december 2018 door   ·   Geen reacties

HEEMSKERK – Quick’20 speelde een fase goed tegen ADO’20, maar wist uiteindelijk niet voldoende te brengen om het de effectieve tegenstander zo lastig te maken dat het punten opleverde. Het duel eindigde in een 3-1 nederlaag.

Na zeven minuten zorgde mistasten van Quick’20-doelman Julian Bakker voor de 1-0. Het was Raymond de Waard die van dichtbij kon profiteren. De Oldenzalers deden echter vrijwel direct wat terug. Jeroen Visscher kreeg ruimschoots de tijd om vanaf de zijkant naar binnen te snijden en rondde vervolgens fraai af met een hard schot in de kruising. Die fase bleek achteraf ook de beste van de Oldenzalers. Het vervolg was voor door ADO’20 dat door een lage schuiver van Jesper de Vré opnieuw aan de leiding kwam.

In de tweede helft leek Visscher met zijn tweede de stand weer gelijk te trekken, maar zijn inzet werd vakkundig gepareerd door Joey Wiese, de sluitpost van ADO’20. Een kwartier voor het einde viel de beslissing. De Waard bepaalde met zijn tweede doelpunt van de middag de eindstand op 3-1. Dat doelpunt kwam Quick’20 niet meer te boven, de Oldenzalers berusten in de nederlaag.

ADO’20 – Quick’20 3-1 (2-1)
Score: 7. De Waard 1-0, 13. Visscher 1-1, 23. De Vré 2-1, 75. De Waard 3-1
Quick’20: Bakker (46. Ter Braak), Van Houten, Leenders, Heskamp, Zwienenberg, Kamp (68. Stolker), Kemna, Van Breemen-Schneider, Arslan (79. Ter Horst), Degenaar, Visscher.