Quick’20 toont veerkracht

Geplaatst op 28 september 2014 door   ·   Geen reacties

Frank Eulderink sl q'20OLDENZAAL – Quick’20 heeft zich vanmiddag van de goede kant laten zien. De hoofdklasser uit Oldenzaal kwam voor de rust tegen AFC Arnhem met 2-0 achter, maar kwam goed terug en sleepte uiteindelijk de drie punten uit het vuur. De eindstand was 3-2.

De Arnhemmers scoorde al na zeven minuten. Hotak was de maker van het openingsdoelpunt. Terwijl Quick probeerde de wedstrijd naar zich toe te trekken, breidde AFC de score uit met een prachtig doelpunt van Nehkomi Veld. Hij schoot vanaf de zijkant raak uit een vrije schop. Nog voor de pauze scoorde Jordi Kamphuis tegen. Uit een vrije schop van Jeroen Visscher tikte de ervaren spits de bal tegen de Arnhemse touwen. In de tweede helft nam Quick het heft in handen met goed voetbal van achter uit. Invaller Rens van Benthem zorgde voor de gelijkmaker en kort voor tijd was het Frank Eulderink (foto) die de winnende goal op zijn naam schreef. De 2-0 achterstand was omgezet in een verdiende 3-2 overwinning.
Quick stijgt door de zege naar de gedeelde vierde plaats met zeven punten uit vier wedstrijden. Juliana leidt met tien uit vier.

Quick’20-AFC Arnhem 3-2 (2-1)
7. Hotak 0-1, 23. Veld 0-2, 28. Kamphuis 1-2, 68. Van Benthem 2-2, 82. Eulderink 3-2.