Donderdag 28 maart 2024

Quick’20 verliest met 3-2 bij koploper SWZ

Geplaatst op 1 maart 2015 door   ·   Geen reacties

Jeroen Visscher q20SNEEK – Voor Quick’20 heeft zondagmiddag het bezoek aan Sneek Wit Zwart geen punten opgeleverd. De ploeg van René Nijhuis verloor met 3-2 van de koploper van de Hoofdklasse C.

De Friezen gingen flitsend van start in eigen huis en namen al binnen het kwartier een 2-0 voorsprong. Twee minuten na aanvang zette Age Hains Boersma, die in oktober het eerste duel tussen beide ploegen in Oldenzaal ook al besliste met twee treffers (1-2), zijn ploeg op voorsprong en tien minuten later verdubbelde Tjeerd Andries Andringa de marge.

De thuisploeg kreeg vervolgens meer kansen om te scoren, maar Frank Eulderink zorgde er vijf minuten voor rust voor dat de spanning weer terugkwam in de wedstrijd. Na de pauze ging het duel iets meer gelijk op, maar na de tweede gele kaart van Jeroen Visscher (foto) was het verzet van de Oldenzalers gebroken. Boersma maakte zijn tweede van de middag en de aansluitingstreffer van Rens van Benthem viel vervolgens te laat.

Quick zakt door de nederlaag voorlopig naar de negende plek, al zijn de verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden groot en in het aantal behaalde punten klein. Volgende week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Achilles 1894.

SWZ – Quick’20 3-2 (2-1)
Scoreverloop: 2. Boersma 1-0, 12. Andringa 2-0, 40. Eulderink 2-1, 74. Boersma 3-1, 91. Van Benthem 3-2