Quick’20 verliest thuis van RKHVV en zakt naar negende plek

Geplaatst op 9 november 2014 door   ·   Geen reacties

375x250-hoa-CF4A0224OLDENZAAL – Quick’20 is afgezakt naar het rechterrijtje van de Hoofdklasse C. Zondagmiddag verloor het thuis met 0-1 van RKHVV in een zeer matige vertoning. Quick eindigde het duel met tien man, doordat Jeroen Visscher diep in de tweede helft zijn tweede gele kaart ontving. De Oldenzalers, die dit seizoen om het kampioenschap mee wilden strijden, staan nu negende, met slechts twaalf punten uit negen wedstrijden.

De eerste helft gebeurde er nauwelijks iets op sportpark Vondersweijde. Een kopbal van Quick-jongeling Reuven Niemeijer, die ternauwernood werd gekeerd door de Huissense doelman Jop Hemink, was een van de spaarzame hoogtepunten. De thuisploeg speelde matig en enkele minuten voor rust kwamen de bezoekers dan ook op voorsprong. Een knappe steekpass van Omar Nejjari werd op waarde geschat door Cem Köse, die vrij voor de keeper opdook en voor een 0-1 ruststand zorgde.

In de tweede helft creëerde Quick wel wat kansjes, maar echt dicht bij de gelijkmaker kwam het niet. De ploeg van Rene Nijhuis eindigde het duel zelfs met tien man, doordat Jeroen Visscher een kleine tien minuten voor tijd zijn tweede gele kaart ontving. Door de nederlaag zakt Quick naar de negende plek en staat het slechts vijf punten boven de nummer een-na-laatst, Germania.

Quick’20 – RKHVV 0-1 (0-1)
Scoreverloop: 38. Köse 0-1,
Rode kaart: 83. Visscher (Quick’20, 2x geel)
Beginopstelling Quick’20: Krukkert; Sen, Swier, Snelders, Keizer; Weusthof, Niemeijer, Borghuis; Eulderink, Kamphuis, Visscher