Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 verslaat OFC in blessuretijd

Geplaatst op 4 november 2018 door   ·   Geen reacties

OOSTZAAN – Quick’20 verspeelde een 0-2 voorsprong, maar won uiteindelijk toch. Een doelpunt van Bas ter Horst diep in blessuretijd zorgde voor een 2-3 eindstand.

Een eigen doelpunt speelde Quick’20 in de kaart. De voorsprong was gezien de spelopvatting en strijdlust van de Oldenzalers verdiend te noemen. Even na de 0-1 verdubbelde Frank Eulderink de marge. Daarmee leek Quick op weg naar een mooie revanche op het mindere optreden van vorige week. Quick kreeg een grote kans op de 0-3, maar verzuimde het duel vroegtijdig te beslissen. OFC scoorde na een half uur tegen en zette de Oldenzalers flink onder druk.

Na rust speelde Quick wat verder van het eigen doel af, waardoor OFC minder gevaarlijk was. Toch kwam de thuisploeg tot kansen. Kort voor tijd werd het alsnog gelijk, toen Bryan Ottenhof een van de spaarzame mogelijkheden wist te benutten. OFC ging op jacht naar de winnende treffer, maar die viel aan de andere kant. Op aangeven van Alpi Arslan, was het invaller Bas ter Horst die zijn ploeg alsnog de drie punten bezorgde.

OFC – Quick’20 2-3 (1-2)
Score: 12. Eigen doelpunt 0-1, 15. Eulderink 0-2, 33. Kharchouch 1-2, 86. Ottenhof 2-2. 90+3 Ter Horst 2-3.
Quick’20: Bakker, Van Houten, Leenders, Heskamp, Zwienenberg, Kamp, Kemna, Van Breemen-Schneider, Eulderink, Degenaar, Arslan.