Quick’20 verslaat thuis amateurtak van NEC

Geplaatst op 22 maart 2015 door   ·   Geen reacties

2015-03-22 Frank Eulderink schiet de 2-1 binnenOLDENZAAL – Quick’20 heeft aan het duel met de amateurtak van NEC drie punten overgehouden. In een matig duel kwam de ploeg van René Nijhuis al vroeg op achterstand, maar doelpunten van Reuven Niemeijer en Frank Eulderink bezorgden de Oldenzalers alsnog de winst.

De thuisploeg begon niet scherp aan het duel en keek dan ook al vroeg tegen een achterstand aan. Verdediger Taner Sen veroorzaakte na vier minuten al een strafschop, die door Bob Rossen werd benut. Quick had de eerste helft het betere van het spel en kwam vlak voor rust dan ook langszij. Op aangeven van Frank Eulderink schoot Reuven Niemeijer de gelijkmaker tegen de touwen.

Twee minuten na rust kwam de Oldenzaalse formatie zelfs op voorsprong, clubtopscorer Eulderink liet zijn tiende competitietreffer aantekenen (foto). Doordat Quick in het restant van het duel de kansen niet wist te benutten, hield het de bezoekers uit Nijmegen in leven. Toch bleven de zwarthemden makkelijk op de been, omdat NEC geen echte kansen wist te creëren. In de slotfase ontving een NEC-speler nog de rode kaart en was de wedstrijd gespeeld.

Quick’20 – NEC av 2-1 (1-1)
Scoreverloop: 4. Rossen 0-1, 42. Niemeijer 1-1, 47. Eulderink 2-1