Vrijdag 29 maart 2024

Quick’20 verspeelt voorsprong op bezoek bij Alcides

Geplaatst op 21 september 2014 door   ·   Geen reacties

Jordi Kamphuis slMEPPEL – Quick’20 heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd bij Alcides. In Drenthe werd het 1-1. Nadat Jordi Kamphuis zijn ploeg in de eerste helft op voorsprong bracht, kwam de thuisploeg in de tweede helft op fraaie wijze op gelijke hoogte. De thuisploeg eindigde de wedstrijd met negen man, nadat het in de slotfase twee rode kaarten ontving.

De wedstrijd kende weinig hoogtepunten, doordat beide ploegen er niet in slaagden veel kansen te creëren. Toch was het Jordi Kamphuis die de score opende. Vorige week was hij tegen De Bataven al drie keer trefzeker en ook tegen Alcides wist hij het net weer te vinden. Na twintig minuten schoot hij de 0-1 achter Alcides-doelman Bas van Wegen en dat was tevens de ruststand.

Na de thee nam de thuisploeg het initiatief en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Na een uur werd die gevonden, toen aanvoerder Eric-Jan Lijzen de bal op fraaie wijze binnenschoot. Beide ploegen kregen in het vervolg nog een grote kans op de winnende treffer, maar hadden hun vizier niet op scherp. Net als in de voorgaande competitiewedstrijden van Quick’20 eindigde het duel niet met elf tegen elf. Alcides stond bij het eindsignaal nog met slechts negen man op het veld, omdat enkele minuten voor tijd Herre Huberts rood kreeg na een onbesuisde tackle en in de slotseconden Dennis Blokzijl zijn tweede gele kaart ontving.

Quick staat na het gelijkspel zesde met vier punten uit drie wedstrijden. Volgende week ontvangt het AFC uit Arnhem.