Quick’20 wint in Zeeland van Goes

Geplaatst op 21 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

GOES – Quick’20 heeft prima zaken gedaan in Zeeland. Op bezoek bij Goes wisten de Oldenzalers een 1-0 achterstand om te buigen in een 2-3 zege.

Quick’20 begon sterk aan de wedstrijd, wist te scoren, maar zag de treffer wegens vermeend buitenspel geannuleerd worden. Goes werd sterker en het duel kwam meer in evenwicht. Vlak voor rust schoot  Ray Kroon een vrije trap langs de muur laag binnen.

Na de pauze herpakte Quick’20 zich. In de 59ste minuut betekende een eigen doelpunt van Sherief Tawfik de gelijkmaker. Twee minuten later pareerde Meulmeester een volgende Quick-inzet, maar benutte Alpi Arslan de rebound. En weer vijf minuten later was Jasper-Ewout Breemen-Schneider het eindpunt van een Quick-counter voor 1-3. daarmee zette Quick het duel op zijn kop, maar kwam het zeker niet onverdiend op voorsprong.

In de 72ste kopte Ruben Hollemans de 2-3 binnen en was het geloof bij de thuisploeg weer helemaal terug. De Zeeuwen zetten aan en Quick moest alles geven. Dat bleek voldoende, want gescoord werd er niet meer, zodat de Oldenzalers drie belangrijke punten kunnen bijschrijven.

Goes – Quick’20 2-3 (1-0)
Score: 44. Kroon 1-0, 60. Tawfik 1-1 (e.d.), 62. Arslan 1-2, 67. Van Breemen-Schneider, 73. Hollemans 2-3
Quick’20: Bakker, Van Houten, Leenders, Heskamp, Zwienenberg, Kamp, Visscher, Van Breemen-Schneider, Arslan, Degenaar, Eulderink.