Vrijdag 29 maart 2024

Reuven Niemeijer bezorgt Quick’20 vierde overwinning

Geplaatst op 27 september 2015 door   ·   Geen reacties

Reuven NiemijerGENDT – Quick’20 heeft in de Hoofdklasse C ook haar vierde tegenstander aan de zegekar gebonden. Op bezoek bij De Bataven won de ploeg van Rene Nijhuis met 2-1. Reuven Niemeijer was de grote man: Hij scoorde beide doelpunten.

De eerste helft ging gelijk op in Gendt op Sportpark Walburgen, maar na ruim twintig minuten voetballen kwam de thuisploeg op voorsprong. Evert Römer was de maker van het openingsdoelpunt. Direct na rust schakelde Quick’20 en vooral Reuven Niemeijer een tandje bij, waarna de jonge middenvelder zijn ploeg met twee doelpunten de voorsprong bracht. De Bataven drong vervolgens aan en kreeg kansen, daarnaast werd Quick bij vlagen gevaarlijk via de counter. De Oldenzalers hielden echter stand en trokken de overwinning over de streep, waardoor het koploper blijft met twaalf punten uit vier wedstrijden.

De Bataven – Quick’20 1-2 (1-0)
Scoreverloop: 22. Römer 1-0, 47. Niemeijer 1-1, 53. Niemeijer 1-2